Duurzame haarden op bioethanol van hoge kwaliteit

bioethanol haard

Duurzaamheid is onmisbaar tegenwoordig en daarom is het fijn dat de haarden industrie hieraan meewerkt. Naast de traditionele openhaarden op hout zijn er nieuwe alternatieven die vooral populair zijn bij appartementen en nieuwbouwwoningen. Het meest duurzame alternatief is de haard op bioethanol. Bioethanol is een CO2-neutrale brandstof, gemaakt van biologische producten. U heeft verder geen schoorsteen nodig, wat het onderhoud heel gemakkelijk maakt. U heeft geen last van rook, as of roet en stoort hiermee ook uw buren niet. Er zijn meerdere versies van deze bioethanol haard, die u allemaal kan vinden bij www.bioethanolhaard-shop.nl. Zij zijn specialist in bio ethanol haarden en andere alternatieven. Duurzaamheid is ook voor hen erg belangrijk en hun producten sluiten daar goed bij aan. Daarover hieronder meer.

Van traditionele haard tot duurzame biohaard 

Een project dat u heel gemakkelijk zelf kunt doen is uw oude, traditionele open haard op hout te transformeren met een bio haard. Wat u hiervoor nodig heeft is een inbouw brander en de bioethanol. De oude haard is al hittebestendig dus daar hoeft u zich ook geen zorgen om te maken. Met deze simpele oplossing behoudt u de charmes en authentieke uitstraling van uw haard, maar heeft u toch een milieuvriendelijk alternatief. Voor nieuwbouw of appartementen is dit misschien niet mogelijk, maar bij bioethanolhaard-shop kunt u heel veel andere versies vinden van een bioethanol haard. U kunt deze haarden op verschillende manieren in uw interieur brengen. Deze andere versies zijn onder andere de vrijstaande haarden, hangende haarden, wand haarden, tafel haarden en inbouw haarden. Stel u wilt graag alsnog een haard die lijkt op een traditionele openhaard, dan is dat er. Wilt u liever een wat modernere uitstraling, dan is een inbouw haard een goede optie. Die komen kant en klaar met frame en hoeft u alleen nog te installeren op de plek die u wilt. Voor appartementen zijn de tafelhaarden een goede optie, deze zijn vaak wat kleiner en kunnen makkelijk verplaatst worden. Veel haarden zijn voor binnen gebruik maar bioethanolhaard-shop heeft ook een grote collectie aan buitenhaarden. 

Gashaarden, Elektrische haarden en Hybride haarden

Specialist bioethanolhaard-shop biedt naast haarden op bioethanol ook ander openhaard alternatieven waaronder gashaarden, elektrische haarden en hybride haarden, die branden op waterdamp. Ook deze haarden zijn voor zowel binnen als buiten te verkrijgen. De buiten haarden zijn ideaal voor warme zomeravonden en brengen gezelligheid en warmte naar uw tuin. Ook de terras-verwarmers zijn een klant favoriet volgens het bedrijf. Ook deze binnen en buitenhaarden zijn duurzame opties als alternatief van stoken op hout. De gevolgen van hout stook zijn serieus en daarom raadt bioethanolhaard-shop iedereen aan om na te denken voor een mooi alternatief die past bij uw stijl en interieur!