Hip, hot and happening; een glazen schilderij aan de wand! 

glazen schilderij

Tegenwoordig vind je de meest knappe en goed ingerichte woning stijlen op de sociale mediakanalen. Mensen pronken graag met hun inrichting en laten graag zien waar ze hun producten vandaan hebben gehaald. Buiten dat valt het tegenwoordig natuurlijk ook op dat mensen steeds vaker de inrichtingen van anderen kopiëren (en plakken). Heeft een bekende Nederlander een mooie vaas op tafel staan, dan wil menig Nederlander dezelfde vaas in huis; hebben een aantal mensen hetzelfde kleedje liggen, wordt het al snel een trend en wilt iedereen dat specifieke kleedje. Ditzelfde geldt voor glazen schilderijen; niet meer weg te denken uit het modebeeld van de woonkamers. En dat is niet gek, want het gebruik van een glazen schilderij is een te gekke manier om jouw muur op een moderne manier op te fleuren! Wij vertellen je graag over de verschillende soorten glazen schilderijen die jij kan aanschaffen voor in de woon-, slaap of studeerkamer! 

Glazen schilderijen met dieren

Een graag geziene gast in vele woonkamers; een glazen schilderij met een dier afgebeeld. Je kan hierbij kiezen uit een kudde, maar ga je liever voor een glazen schilderij met een prachtig individueel dier, dan is dat natuurlijk ook een mooie keuze. Bij veel (webshops voor glazen schilderijen, kan je kiezen tussen zwart-wit tinten, sepia of toch liever kleur! Of ga je liever voor een gemixt drieluik; dezelfde foto aan de wand, maar afgebeeld in verschillende kleurtinten.

Glazen schilderijen gefocust op natuur

Wanneer je voor een glazen schilderij kiest, is het uiteraard een must om er een uit te zoeken welke jou heerlijk laat wegdromen bij de plaat. Er zijn veel platen die landschappen of natuur uitbeelden; zo droom je lekker weg bij Balinese rijstvelden, of bij de tulpen zee in de Nederlandse Zaanstreek. Heb je zelf een prachtplaat geschoten terwijl je op vakantie was, en wil je deze graag aan de muur? Vaak is dit ook mogelijk bij veel shops voor glazen schilderijen! 

Mensen aan de muur! 

Een ander mooie glazen schilderij soort, is het afbeelden van mensen op jouw muur! In deze categorie zijn ontzettend veel verschillende schilderijen te vinden; ga je liever voor een mensenmassa, of heb je meer affiniteit met dat ene glasschilderij vrouw met bloemen? Voor de mooiste glazen schilderijen hebben wij trouwens een tip: bezoek vooral even glazenschilderijen.nl! Zij hebben de mooiste platen voor aan de muur, voor een lage prijs!