Korting op een dagje uit

korting op een dagje uit

Veel mensen gaan een dagje uit, maar vergeten helemaal om gebruik te maken van een korting! En daarmee ben je echt een dief van je eigen portemonnee! Er zijn namelijk erg veel kortingen waar je als consument gebruik van kunt maken. De ene korting moet je meer voor doen dan voor de andere, maar soms moet je er wat voor over hebben om geld te besparen op je tickets. Zo zijn er ook erg veel leuke dierentuin kortingen waar jij gebruik van kunt maken. Deze korting kan maar zo oplopen tot wel € 50,- per gezin! We zullen je hieronder een rekenvoorbeeldje geven!

Dierentuin korting pakken

Het is vaak niet zo heel moeilijk om een dierentuin korting te pakken. Helemaal niet met de website van Kortingkaartjes Dierentuin. Hier staan alle dierentuin kortingen netjes voor jou op een rij. We zullen je een voorbeeld geven. Op het moment van schrijven kun je een leuke korting krijgen op je tickets voor Avifauna. Namelijk een korting van wel 39% per persoon. Als we kijken naar wat een gezin met twee kinderen vanaf 13 jaar dan ben je voor alleen de tickets € 72,- kwijt. Als je de korting pakt ben je nog maar € 43,80 kwijt. Dat is een korting van in totaal € 28,20! Van dit geld kunnen jullie vast een aantal andere leuke dingen kopen. Wees dus slim en maak gebruik van een dierentuin korting!

Hoe werkt dat dan?

Eigenlijk is het heel makkelijk om een dierentuin korting te pakken. Als je naar de website van Kortingkaartjes Dierentuin gaat, dan zie je alle actuele dierentuin kortingen op een rij staan. Er staan kortingen tussen die je krijgt als je ergens lid van bent, kortingen die je krijgt als je ergens voor spaart en kortingen die je direct kunt pakken. We adviseren je dat als je een korting ziet die je bevalt, je deze direct moet pakken. Dit omdat de ervaring leert dat een goede zomaar ineens over kan zijn. En het zou zonde zijn als jij de korting misloopt! Er zijn kortingen te krijgen voor vrijwel alle dierentuinen in Nederland. Het is namelijk zo dat je altijd een paar euro korting krijgt als je de tickets online zult bestellen bij de desbetreffende dierentuin. Aan de kassa zul je altijd meer betalen. Dit is bij pretparken, dierentuinen, musea en nog veel meer uitjes zo. Wees dus slim en check voordat je gaat welke kortingen er op dit moment allemaal online te krijgen zijn!