Op zoek naar een mediator in Utrecht? Dé ScheidingsMediator helpt je graag verder!

mediator utrecht

Hebben jij en je partner samen besloten om een einde te maken aan jullie huwelijk? Zijn jullie op zoek naar een geschikte mediator in Utrecht om een eerlijke overeenkomst te maken? Dan kan het een zeer verstandige keuze zijn om voor De Scheidingsmediator te kiezen. In dit artikel komen diverse punten aan bod die gaan over onder andere wat een mediator te bieden heeft (denk hierbij aan voordelen) en daarnaast over het bedrijf Dé ScheidingsMediator zelf.

Kenmerken en voordelen van een mediator

Er zijn een aantal belangrijke kenmerken en diverse voordelen verbonden aan het werken met een mediator. Eén van de meest belangrijke kenmerken is dat er in geen enkel geval een verliezer zal zijn. Er wordt namelijk altijd geluisterd naar de belangen en wensen van beide partijen. Hieruit wordt vervolgens een compromis gesloten die de belangen van beide partijen grotendeels behartigen. Het uiteindelijke doel is dat eeuwig onderhandelen en geruzie uitgesloten wordt door een onpartijdige derde persoon erbij te betrekken. Hij of zij zal dan een eerlijke verdeling/overeenkomst maken waar beide partijen achter kunnen staan. Zodra zij hier beide achter staan is de oplossing gevonden en kan het huwelijk met vrede afgesloten worden.

Het sluiten van een compromis is een groot voordeel van het werken met een mediator. Als je kiest voor de weg met je advocaat dan zal hij of zij volledig achter jou staan en voor jouw belangen vechten. Dit doet de advocaat van je partner uiteraard ook. Zo krijg je een grote kans op een scheiding die niet goed afgesloten wordt en waar maar één partij zijn of haar zin krijgt. Zodra je ervoor kiest om uit elkaar te gaan wil je dat uiteraard zo vredig mogelijk doen. Dit al helemaal als je kinderen hebt samen. Je zal elkaar toch blijven zien op zijn tijd. Je kunt elkaar niet iedere keer in de haren vliegen als je je kinderen ophaalt. Als je kiest voor een proces in de rechtszaal zal het huwelijk uiteindelijk wel afgerond worden, maar hierdoor kunnen conflicten wel blijven bestaan. Vaak worden deze zelfs erger dan voor het proces. Scheiden in Utrecht? Kies dan voor een mediator in Utrecht want dan heb je dit probleem niet en blijft eventuele frustratie uitgesloten. Dit maakt het kiezen voor een Mediationpraktijk in Utrecht een zeer verstandige keuze.

Kiezen voor Dé ScheidingsMediator, mediator in Utrecht

Mocht je kinderen hebben samen met je (ex-)partner dan wil je er uiteraard voor zorgen dat zij niet in een web van oneindige conflicten terecht komen. Kies voor Dé ScheidingsMediator. Zij zorgen er samen met beide partijen voor dat je op goede en gezonde wijze ouder kunt blijven en dat terwijl je begeleid wordt om goed samen te werken met elkaar betreft het ouderschap.

Daarnaast kent het bedrijf alle wetten en regels die advocaten en rechters volgen in de rechtszaal. Deze combineren ze samen met kennis over financiën, passen ze hun creativiteit toe en hebben ze jarenlange ervaring waardoor je gegarandeerd een succesvolle afsluiting hebt van je huwelijk.

Ben je woonachtig in een andere stad? Dan is een mediator ook mogelijk. Denk hierbij aan een mediator in Den Haag, mediator in Leidsche Rijn of mediator in Amersfoort.