Relatiegeschenken voor uw klanten

Relatiegeschenken zijn een breed begrip. Wat zijn relatiegeschenken nu eigenlijk? Relatiegeschenken zijn gepersonaliseerde geschenken voor uw medewerkers, klanten of andere relaties. Dit hoeft niet per se zakelijk te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook voorkomen bij verenigingen en vriendengroepen. De geschenken zijn gepersonaliseerd door middel van het drukken van een logo, tekst of afbeelding op het product. Natuurlijk hoeft bedrukking niet, maar dit maakt het wel een stuk persoonlijker en voegt ook waarde toe aan het geschenk. Maar welke relatiegeschenken zijn er?

Welke relatiegeschenken zijn er?

Zoals gezegd is relatiegeschenken een breed begrip. Dus welke relatiegeschenken zijn er? U kunt hierbij denken aan:

  • Mokken;
  • Tassen;
  • Textiel;
  • Kantoorartikelen;
  • Sleutelhangers.

Eigenlijk zijn relatiegeschenken bruikbare voorwerpen die iedereen kent of heeft. Een mok hebben we bijvoorbeeld allemaal in de kast staan. Evenals een boodschappentas of rugtas. Kleding die we dragen zijn ook populaire relatiegeschenken, zoals T-shirt, jassen of een polo. Was kantoor liggen ook veel artikelen die als relatiegeschenk ingezet kunnen worden. Denk hierbij aan notitieblokjes, bureau-agenda of een muismat. En sleutelhangers hebben we ook allemaal aan onze sleutelbos hangen.

De populairste relatiegeschenken

Al jaren staan dezelfde relatiegeschenken in de top. Dit zijn voorwerpen die we allemaal kennen en veel gebruiken. Dit is de top 10 relatiegeschenken.

1. Pennen
2. Mokken
3. Sleutelhangers
4. Draagtassen
5. Drinkflessen
6. Keycords
7. Paraplu’s
8. T-shirts
9. Notitieboekjes
10. Zonnebrillen

Welke personalisatiemogelijkheden zijn er?

De relatiegeschenken, zoals een mok, kan op diverse manier gepersonaliseerd worden. In principe zijn alle klanten van relatiegeschenken te personaliseren. Een draagtas heeft een voor- en achterzijde. Deze zijn allebei te bedrukken. Ditzelfde geldt voor een mok. De voorzijde van een mok is te bedrukken, maar de achterzijde ook, evenals rondom. Eigenlijk is er heel veel mogelijk bij het personaliseren van een relatiegeschenk. Geschenken kunnen zelfs desgewenst op maat gemaakt worden. Echter ziet hier meestal wel een langere leverdatum aan, meestal zo rond de 6 à 12 weken.

Relatiegeschenken bestellen

Wil jij relatiegeschenken laten bedrukken voor het bedrijf, vereniging of vriendengroep? Dit kan je gewoon online regelen bij diverse bedrijven. Ook om een enkele mok of T-shirt te bedrukken, kan je online terecht. Ben je echter op zoek naar een relatiegeschenk, waarvan je er 50 of meer nodig hebt? Bekijk dan eens de website van BudgetGift.nl. BudgetGift.nl is al 20 jaar gespecialiseerd in het bedrukken van relatiegeschenken. Zoek je dus een leuk relatiegeschenk? Grote kans dat BudgetGift.nl het heeft!