Secrid wallet

secrid wallet

Het is best een groot probleem en nog steeds weten mensen niet het antwoord op de vraag hoe ze al hun pasjes zo meenemen dat ze niet beschadigd raken of uitgelezen kunnen worden. En zonder dat je speciaal voor al die pasjes een heel grote portemonnee hoeft te kopen. Het antwoord op die vraag is er wel en heet secrid wallet. Dit is een handzame en praktische portemonnee die je met wat verbeelding zou kunnen vergelijken met een kleinere en subtielere uitvoering van het welbekende telefoonhoesje.

Aluminium cardprotectors

Een secrid wallet beschikt in elk geval over twee aluminium cardprotectors die je pasjes op de best denkbare wijze beschermen tegen diefstal en het tegenwoordig ook al populaire uitlezen van de kaarten. Met de secrid cardslide haal je die pasjes er ook nog eens trapsgewijs en dus erg eenvoudig uit. De twee protectors bieden vaak plaats aan meer dan genoeg pasjes. Alhoewel, het aantal pasjes waarover we tegenwoordig moeten beschikken blijft maar groeien. Cash geld dragen we daarentegen amper nog bij ons anno 2019.

Twaalf pasjes

De meeste secrid wallets bieden ruimte aan tenminste twaalf pasjes. In het omhulsel dat vaak in leer is uitgevoerd kun je daarnaast ook nog wat pasjes, bonnetjes of geld kwijt. De wallet beschikt in negen van de tien gevallen over een drukknoop waarmee de kleine en handige secrid wallet prima is af te sluiten. Die knoop past bij het design van de wallet dat behalve een handig middel is om je pasjes veilig bij je te dragen er ook nog eens fraai en stijlvol uitziet.

Het alternatief voor de portemonnee

Omdat de ontwikkeling van pasjes niet stopt, komen er ondertussen ook wallets op de markt die al plaats bieden aan zestien pasjes. En alle zestien worden ze op de best mogelijke manier beschermd. Vaak weten mensen met minder goede plannen niet eens waar jij de secrid wallet draagt, dit in tegenstelling tot de grote portemonnee. Door de car slides raken je pasjes ook al niet beschadigd. Daarmee is de secrid wallet het alternatief voor de portemonnee, die de dieven al van afstand in het zich hadden en vervolgens een gemakkelijke prooi bleek.

Exclusieve merken

De secrid wallet staan voor veelzijdigheid, kwaliteit en veiligheid. Veelzijdig heeft vooral betrekking op het aanbod en het design van de wallets. Zo heb je wallets van exclusieve merken in zeer exclusieve soorten leder maar aan de andere kant heb je ze in zeer uitbundige uitvoeringen met alle kleuren van de regenboog. Beide bieden ze optimale bescherming tegen je pasjes.

Veiligheid boven alles

Veiligheid boven alles dus met de innovatieve wallet, die er voor heren is maar ook in speciale secrid wallet dames uitvoeringen. De wallet biedt nu al optimale bescherming en nog steeds is de subtiele telefoonhoes in ontwikkeling. Zo is er dus al een uitvoering die plaats biedt aan meer pasjes en zo zal de wallet steeds gebruiksvriendelijker worden en er bovendien fraai uit zal gaan zien. De vrouw zweert ondertussen al bij de wallet. Voor dames was het een crime om steeds met die veel te grote portemonnee rond te lopen. Kijk voor reviews over de secrid wallet eens op Penworld.be.